Sanitair door Carl Pieters

Sanitair

Badkamer met nieuwste badkamermeubilair en kranen
landelijk badkamer inloopdouche gezellig

Sanitaire leidingen

Een voldoende watertoevoer en het vermijden van vroegtijdige erosie van uw sanitaire leidingen zijn een van de belangrijke eisen die gesteld worden aan een goed werkend waterleidingsysteem. Het gebruik van de juiste materialen en de juiste leidingdiameter zijn daarbij essentieel. Leidingen en afvoeren wordend daarom enkel in kwalitatief hoogstaand materiaal uitgevoerd. Hierdoor wordt het grootste comfort zonder geluidsoverlast gegarandeerd.

Sanitaire toestellen

Omdat sanitaire toestellen heel trendgevoelig zijn beschikken we niet over een eigen toonzaal. U kan u sanitaire toestellen volledig zelf uitkiezen binnen de showrooms van onze partners. Graag staan we u daarin bij met professioneel advies en werken samen met u een voorstel uit op maat.

Regenwaterrecuperatie

Jaarlijks verbruikt een gemiddeld gezin heel wat water, de helft daarvan kan je gratis krijgen door een regenwaterrecuperatiesysteem te installeren. Regenwater bevat minder kalk, wat beter is voor de watertoevoer voor machines, de toiletspoeling en de tuinbeplanting.

Hardwaterbehandeling (waterontharder)

Hard water is gezond water, maar wanneer het verwarmd wordt of in contact komt met de lucht kan het kalkafzetting veroorzaken. Kalkaanslag is vooral hinderlijk voor boilers en apparaten die op het warmwatercircuit zijn aangesloten. Dit kan leiden tot verlies van energierendement. Om toestellen te beschermen tegen kalkaanslag, kan u de plaatsing van een waterontharder overwegen.

Heeft u vragen of interesse omtrent de installatie of renovatie van uw sanitaire toestellen?
Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen of om contact op te nemen op het nummer 0496 50 95 59.